Qui som?

logo_image002

Bones, som un grup d’amics de la zona de Tarragona i comarques, afeccionats al joc de miniatures Flames of War, ambientat en la Segona Guerra Mundial, al que anomenem popularment com Fow.

La nostra comunitat va néixer el 2008 i fins a les hores la nostra activitat s’ha centrat en organitzar torneigs de FOW, demos d’iniciació al joc, i col·laborar amb d’altres entitats, essent presents en jornades relacionades amb el nostre hobby com les jornades de Rol i estratègia de Reus i Tarragona, o com la Fira de Modelisme i Wargames de les Borges Blanques, entre d’altres.

Organitzem des del 2013 la Lliga de Fow a Reus i el torneig anual de Fow:
“Ciutat de Reus” com activitats més destacades de l’any. Molts de nosaltres des del 2014 formem part de la AJJRR: Associació de Jugadores i jugadors de Rol de Reus, portant a terme l’organització d’activitats relacionades amb aquest joc de miniatures.

Aquesta web vol ser un punt de trobada de tots els afeccionats de les comarques tarragonines, amb informació i canvi d’impressions sobre el joc Flames of War. També som afeccionats a altres jocs de miniatures i wargames de caràcter històric.

Us donem la benvinguda i us convidem a participar-hi.

Equip FOWTARNA